Reviews from our customers

Curious about the experience of other visitors of moverall.com? Below you can read the opinions of our service after they had found their moving company.

Our clients rate Moverall.com with an average of: 8.9.


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuizen doen we samen NL

"Great service, quickly and I am very satisfied."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Ik heb de verhuizing van mijn vrienden via Moverall.com geregeld. Ze hebben mij perfect goed geholpen, netjes tegenover de klant en alles was snel geregeld."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Schlechter transport en verhuizingen v.o.f

"Klant contact goed."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Imtrans

"Ik kom op een website die bepaalde verantwoordelijke heden uit handen neemt en het geeft vertrouwen. Ik hoefde zelf niet alle verhuizers af te bellen."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Zeer betrokken, deskundig goed contact."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuis Company

"The most positive I found the professionalism."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Het was makkelijk om contact te maken, mijn Nederlands is niet zo goed maar door een goede en duidelijke uitleg snapte ik alles."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Verhuis Company

"Proactief en efficient."


3 years ago
review 3 stars

- Is verhuisd met Verhuizen doen we samen NL

"Vriendelijk."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuizen doen we samen NL

"Perfect geregeld."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Fijn dat je het volume kan bespreken en als je geen ervaring hebt met verhuizen, zeer vriendelijk contact met Moverall.com zeker een plus punt."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"The idea of comparing several movers and reviews and ofcorse the feedback and contact was very good."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuizen doen we samen NL

"Heel positief, de verhuizing is snel geregeld en omdat het spoed."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met UTS Wiersma

"Alles ging prima."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"Vond jullie behulpzaam en prettig aan de telefoon."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"Keurig gegaan en prima snel."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"The quick response and friendly contact."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"Er was geen opstakel de telefonische contact met Jadranka en haar collega verliep vlot en vriendelijk en helemaal duidelijk."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Oomen Logistics

"Snel vindbaar en gelijk een overzicht van beschikbaarheid vond ik wel heel handig"


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuis Company

"Goede communicatie!"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met JL Verhuizingen

"Ik vond het positief dat er meteen gebeld werd, er werd echt nog gezocht naar een beschikbaar verhuisbedrijf."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Wiggelaar

"Divers in het aanbod, en op een plek vergelijken."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Nieuwenhuis Verhuizingen

"Snel contact, en uitgebreide uitleg vond ik heel prettig."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"In feite dat je snel inzichtelijk wie je kan helpen en wat het gaat kosten en dat nog iemand even de moeite neemt om te bellen dat geeft een stuk zekerheid."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met De Bresser Verhuizingen BV

"De keuze die je kunt maken dat je het in een pagina kunt zien, in kubieke meters berekening en de mogelijkheden vind ik prettig. De keuze in dagen wanneer het goedkoper is."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Klant vriendelijk, super handig dat je on-line op een makkelijker manier kan vergelijken, je verhuisd immers niet zo vaak. Moverall heeft een klant gerichte aanpak en is betrokken bij de klant en ze nemen de verantwoordelijkheid."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Wiggelaar

"Genoeg vergelijking, vrij gemakkelijk en duidelijk gebruik."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Oomen Logistics

"Vlot met contact opnemen relaxed zonder dat er druk achter zat."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met De Bresser Verhuizingen BV

"Gebruiksvriendelijk en toegankelijkheid."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Bongers

"Mooi dat ik toch goedkoper uitkwam en dat de prijzen zichtbaar waren per datum op jullie site."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Bongers

"Goede vergelijking mogelijkheid."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"Easy to use and that I could compaire several companies with prices."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met VDH Verhuizingen

"The friendly contact by phone, the explanation that I have received."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"Duidelijke informatie en goeie service, ik woon pas 2,5 jaar in Nederland en spreek niet zo goed Nederlands maar heb alles begrepen en het is mij goed uitgelegd."


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Oomen Logistics

"Positief telefonisch contact en dat het snel gergeleld was, ik moest de volgende dag verhuizen."


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"Overzichtelijk en er werd niet te veel informatie gevraagd, het is compleet"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Passies Veenendaal

"Het was fijn alleen contact te hebben met 1 a 2 personen die de verhuizing helemaal voor je regelen"


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Contact was heel goed en het was allemaal duidelijk"


3 years ago
review 3 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Contact met Moverall.com heb ik wel prettig ervaren. Uiteindelijk moest ik meer betalen bij Easy Moving omdat zij de verkeerde auto meegenomen hadden. Tevens moest ik nog extra dozen kopen"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Imtrans

"Vriendelijk telefonisch contact, to the point en efficient"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Ik heb maar een ervaring en die is positief"


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Verhuistaxi Scheveningen

"You guys do a good job especially your personal contact with the customer"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Verhuizen doen we samen NL

"Je komt niet voor verassingen te staan"


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Oomen Logistics

"Ik moest snel verhuizen en had weinig tijd. Na het bellen wist ik binnen een uur of de verhuizing ingepland en uitgevoerd kon worden"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Wiggelaar

"Vriendelijk en duidelijk"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Goedkoopverhuizen

"Prima geregeld en adequaat gehandeld"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Wiggelaar

"Hartstikke duidelijk en vriendelijk"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Passies

"Ik ben blij dat ik jullie heb gevonden en ik heb jullie zelfs aangeraden aan anderen"


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Easy Moving

"Ik ben zeer teverden over Moverall.com en de informatie voorziening en vriendelijkheid was perfect"


3 years ago
review 5 stars

- Is verhuisd met Goedkoopverhuizen

"Absoluut perfecte service met een glimlach"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met AA verhuizers

"Prima geregeld"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Goedkoopverhuizen

"Perfect en prima volgens plan en afspraak verlopen"


3 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Goedkoopverhuizen

"Alles is zeer naar wens verlopen!"


4 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Goedkoopverhuizen

"Ik vind jullie heel attent met het nabellen"


4 years ago
review 4 stars

- Is verhuisd met Goedkoopverhuizen

"Via de website de verhuizing van mijn dochter geregeld en het is allemaal prima verlopen"